Aanmelden | Inloggen

Aanmelden Watermonitoring

Bent u teler en hebt u interesse om deel te nemen aan de watermonitoring van Food Compass, vult u dan hier uw contactgegevens in. Vervolgens krijgt u inzage in de tarieven en een toelichting over het aanmeldproces en de deelname aan de watermonitoring. Wanneer u zich daarin kunt vinden en uw bedrijf wilt aanmelden, dan vult u ook uw 13-cijferig GLOBALG.A.P.-nummer (GGN/GLN) in en kiest u een gebruikersnaam (doorgaans uw e-mailadres). Na klikken op de knop 'Aanmelden' krijgt u dan een e-mail toegestuurd met een link waarmee u uw wachtwoord kunt instellen. Met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u vervolgens inloggen, uw gegevens aanvullen en uw deelname bevestigen.

Was u afgelopen jaar al aangemeld en wilt u uw deelname voortzetten in 2021? Dan kunt u inloggen met uw bestaande inloggegevens. Volg dan de daar beschreven stappen in het Aanmeldproces.
Voor de tarieven krijgt u via de knop 'Aanmelden' en het invullen van de gevraagde gegevens de tarieven per email toegestuurd.

Bedrijfsnaam
Uw naam
Uw telefoonnummer
Uw e-mailadres

Stuur mij per e-mail de informatie over de tarieven, aanmelding en deelname.

GlobalGapNummer
Gebruikersnaam

Ik heb de informatie over de tarieven, de aanmelding en deelname aan de watermonitoring gelezen en ik ben hiermee akkoord